FORUM ZARZĄDZANIE
Przedstawiać się nie będę bo już to zrobiłem na starcie powiem tylko ze w piłkę gram od małego zaliczyłem parę klubów tylko pewnie czynniki nie umożliwiły mi kontynuowania gry ale jak tylko jest okazja to ze znajomymi pykamy meczyk zawsze miło aktywnie spędzić czas. Przejdźmy jednak do sedna sprawy...
Mam pytanie czy wśród przypuszczam dość licznej grupy jaka będziemy stanowić znajdą się chętne osoby do gry w piłkę. Chodzi mi o zebranie grupy 20 osób i wynajęciu sali na 1,5h w tygodniu no i aktywnym spędzeniu czasu. Godziny to na pewno jakieś wieczorne bo pewnie większość pracuje.
Temat teraz jest jeszcze za świeży by coś ustalać ale wydaje mi się ze po 2 zjazdach będzie można już jakaś decyzje podjąć. Orientuje się w tym temacie i koszt jaki by trzeba było łożyć to 35zł/miesiąc oczywiście przy grupie osób o jakiej wspomniałem.
Temat uważam za otwarty teraz czekam na wasze zdanie.
JA tez w Piłe gram od małego i tak samo cała przygode zacząłem w Klubie no fajny pomysl tylko ze nie dla mnie ja do 19 w pracy a do POznania mam 30 km .. no moze jak znajde Prace w poznaniu to wtedy bede myslal
Ciekawy pomysł, tylko praca do 21 no jakiś wolny wekend od zajęć można się ustawić na gierkę. Ja jeszcze pół roku temu grałem w klubie
W sobotę to można popykac na dworze Bo salę ciężko wynająć tylko w tygodniu da radę. No nic poczekamy i zobaczymy jak to się rozwinie czy może umrze śmiercią naturalna
Użytkownik
ojojoj pilka nozna!! hehe tylko nie dam rady jak i nie ktorzy ludzie spoza poznania... ogolnie to bym pogral w trakcie wykladow;P
ja jestem jak najbardziej za, ale Artur też w czasie weekendów..bo tak to wieeeesz...nie opłaca mi sie przyjeżdżać w tygodniu tylko na piłke do poznania..w czasie weekendu jak najbardziej za
Tylko że w weekend przeważnie pijemy wiec ciężko biedzie robić obie rzeczy na raz
chyba że latem Kobietki jako kibiców my browarki i politechnika nasza na sztucznej murawie
Użytkownik
a może pomyślicie o siatkówce? Bo ja bym wtedy bardzo chętnie
Ja równiez sie pisze bo gralem kiedys w klubie,tylko ze ze wzgledu na prace jest to 3 zmianowa nie zawsze by mi pasowało. ale pisalbym sie
ale co powiecie na opcje w jakis weekend na jakies boisko sie wybrac aby jakis maly meczyk zooragnizowac bo przeciez nie jest tak zimno
Ja jestem za Najlepiej załatwić sobie sale na każda środę lub czwartej wieczór i git majonez
Co do gry na dworze to bardzo zdradliwe jest bo niby jest fajnie ale jak wietrzyk przewieje to grypa murowana ;/
do kwesti o ktorej i kiedy mozna sie dogadac, ale z tego co widze to nawet nie mamy jedej drużyny <lol>ale REKRUTACJA NADAL TRWA