FORUM ZARZĄDZANIE
Anita jak staniesz pod koziołkami to tak jak byś stanęła koło pręgierza bo to ten śmieszny pal na takim podwyższeniu zresztą na pewno będziesz widzieć. Jak co dasz mi później tele to Cię naprowadzę
djsmall napisał:
ja przyjade pociągiem do poznania moge sie spotkac z kims na dworcu i doprowadzić na impreze:)
Jak cos służę pomocą
oki oki czyli mowisz ze słuzysz pomoca wiec z checia z niej skorzystam hehe bo wlasnie przyjade pociagiem i dopiero bede o tej 17:30 na tym dworcu heh
Mam nadzieje ze uda mi sie dotrzec na impreze integracyjna ;D tez przyjade pociagiem wiec z checia juz skumalbym sie juz na pkp a poznan znam kiepsko ;d wiem jak dojsc na USB ;d. Ja jestem za jakims miejsce gdzie mozna zarowno pogadac i potanczyc ;D albo na poczatku mozemy skoczyc do jakeigos baru pogadac/pic ;d wiadomo impreza integracyjna a nic tak nie laczy ludzi ja vodeczka ;d a pozniej na tance ;d
Nie było by dla mnie najmniejszego problemu by po was podjechać na ten dworzec samochodem tylko ze wtedy zero picia wiec raczej mija się to z celem. Ale w razie czego podskoczę naszym kochanym MPK. Przypuszczam jednak ze DJSMALL dobrze zna poznań, ale w razie czego dzwońcie na koma 792491533. Co do godziny wychodzi na to ze coś około 18:30 będzie dobrze, ale jeszcze czekamy na wszystkich głosy to się coś stosownie dobierze
hehe spoko kolego znam Poznan:) bez obaw:)
6800103 moje gg jak cos to pisać
Ja i tak przyjade pociagiem wiec bede na dworcu tak czy siak;]
Z Anitą wsteonie sie umowilem wiec ruszamy z dworca i chetnie poczekam rownież za tobą
hmm jak chcecie to ja moge sie postarac zorganiozowac <zarezerwować> jakies miejsce na piwwko
No to spoko na pewno sobie poradzicie. W tym wypadku sam dotrę na Stary Rynek. Co do rezerwacji jak masz możliwość coś fajnego zarezerwować to spoko , tylko o tej godzinie o której będziemy startować raczej nie będzie jeszcze natłoku ludzi. No ale zawsze dobrze mieć coś pewnego ...
Wiesz tak po głębszym zastanowieniu to nasze pierwsze spotkanie nie wiadomo jak to się ułoży z przyjazdem innych osób, chodzi o to żeby nie stało się tak, że Ty coś nam zaklepiesz a przyjadą 4 osoby i będziesz musiał później świecić oczyma przed kimś bo nie ma ludzi. Na pierwszym spotkaniu pójdziemy na żywioł i uderzymy bez rezerwacji no ale to moje zdanie może ktoś inny też się wypowie.
Co do terminu nic się nie zmienia i na pewno nie zmieni cały czas jest to 27.09.2008 Jedynie godzina jest ustalana i 18:30 na chwile obecna jest najbardziej optymalna.
Użytkownik
Witam ja dzis pierwszy dzien na tym forum jestem i widze ze jakies spotkanie integracyjne sie szykuje... mozna sie przylaczyc..??