FORUM ZARZĄDZANIE
Dzisiaj się sprawa rozstrzygnie co i jak ponieważ bez sensu robić spotkanie jak przyjdą 3 osoby. Więc jeśli nie wypali teraz to może termin 27.09 będzie dla nas wszystkich bardziej odpowiedni ??
hmm... co do 27.09 to stwierdzam ze to dobry pomysł bo tak to wszyscy sobie już zaplanują dzień i będzie możliwość spotkania się w większym gronie
Ostatnio edytowany przez anita89 (2008-09-12 09:09:01)
Użytkownik
Ja jednak też odpadam... kurnaa.... szkoda... no cóż poznamy się w szkole:)
Użytkownik
Mi tez pasuje 27:P A jakby ktoś nie miał gdzie spać to ja mam prawie 2 osobowe łózko:P wiec mogę się podzielić
Ostatnio edytowany przez kamil88 (2008-09-13 12:15:59)
To już w zależności od miejsca, wydaje mi się ze słuszniejszym rozwiązaniem jest miejsce które pozwoli zamienić parę słów w warunkach godnych do rozmowy. W Guliwerze jest fajna sala taneczna gdzie można powyginać ciało i pogadać też idzie. Ewentualnie Biały Kruk, ale tam chyba jest wjazd płatny ale też jest godnie, tzn. jeśli ktoś lubi tylko i wyłącznie rytmy Techno , Trance to się może ciężko poczuć bo tam muza z lat 80 też huczy ale po paru piwkach zmienia się mocno gust Na pewno spotykamy się na Starym Rynku koło pręgierza 27.09 godzina to zapewne popołudniowa, ja mogę startować już od 17
ale pisać każdy z osobna to elastycznie dopasujemy początek spotkania.
ja napewno w poznaniu bede o 17:30 dopiero hehe ale artur wiesz takie jakies latwie miejsce zebym mogla je odszukac bo poznania nie znam zbytnio heh