FORUM ZARZĄDZANIE
Na Naszej Klasie ustaliliśmy już wstępnie że spotkanie mogło by sie odbyć 13 września w sobotę na starym rynku.Na chwile obecna 3 osoby wyraziły taka chęć , osoby dojeżdżające maja utrudniona sprawę i pewnie nie wszystkie dotrą z przyczyn oczywistych "POWRÓT" jeśli jeszcze ktoś chętny pisać
Użytkownik
No włacha... chęci są... spotkanie spotkaniem ale jak po tym wrócić...
Użytkownik
nie za szybko??? nie wiem czy dotrę ale jakby się udało to wolałabym później... jak już sie zapoznawać to konkretnie hehe;p
No ja też byłabym za późniejszą godziną. No ale najwyżej przyjedzie się wcześniej a kto będzie mógł zostanie dłużej. Tylko, że o tej godzinie to raczej spotkanie w kawiarni a nie w pubie
no w sumie niedokładnie mi chodzilo ze o 16 czy tez 17 tylko ze np po tych godz w sumie tez mozna by bylo o 18 i mozna posiedziec troche bo o 20 to troszke zapozno bo potem wracac tak pozno pociagiem to lipa ;/
Szkoda ze w sumie w tej całej debacie nie bierze udziału więcej osób. No ale co zrobić najwyżej spotkamy się w gronie 5 osobowym
Czyli trzeba podjąć męską decyzje spotykamy się ?? Bo jest już czwartek no chyba ze przełożymy spotkanie na następny tydzień. Proszę o odpowiedź..
No ja jestem za spotkaniem teraz w sobote bo nastepna to mi nie za bardzo pasuje. To moze podejmijmy w koncu jakas decyzje bo na koncu czesc przyjedzie i zostanie na lodzie
Oki to ja przyjdę w sobotę o 17 na 100% Jak ktoś jeszcze, pisać że na bank będzie. Chodzi o to żeby nie doszło do spotkania na którym będą 2 osoby
To ja tez na 100% bede o 17. Tylko ze spotkajmy sie moze na starym rynku przy koziolkach a potem gdzies wyskoczymy jak sie wszyscy zejda bo pewnie nie kazdy moze trafic do wybranego przez nas pubu
hmm... no ja bym w sumie mogla ale w poznaniu bym byla dopiero o 17:30 ;/ szkoda ze ekipa by byla taka mala na tym spotkaniu.... lipa tak troche 3 czy 5 osobowym skladzie jak na poczatku sie zapoznania...
Umówmy się może ze spotkanie odbędzie się przy minimum 5 osobach bo inaczej to bezsensu. Mamy sie poznać a nie robić trójkąciki
Anita co do 17:30 spoko przecie zawsze może ktoś po ciebie wyjść bo PUB który zaproponowałem jest naprzeciwko Koziołków co do pręgierza o którym pisałem to znajduje się dla niewtajemniczonych zaraz pod nimi ...